INVESTERING

Ett bröllop handlar om er upplevelse och hur hela denna dagen är en av de mest speciella i ert liv. Kanske har ni hört det från vänner men tänkt - äsch, så viktigt kan den inte vara.

Joho - Det kan den visst det! Det är lätt att förbereda olika tidpunkter under dagen rent logistiskt. Du vet: färg på klänning och fluga, Nattamat klockan 01 och brudbukett - men det är inte lika lätt att förbereda sig på känslan eftersom du inte varit där ännu.
Eller det faktum att du kommer vakna dagen efter och fråga dig själv, "WTF hände igår?" .Exakt en sån enorm käftsmäll av kärlek och känslor är det!

Scrolla lite till så kan du läsa lite mer om våra paketpriser och vad som ingår, men finns inte det ni vill ha på display - berätta för oss så bakar vi ihop något unikt.


DETTA INGÅR I ALLA PAKETPRISER 

• Full service från början till slut
• En konsultationsträff (med gofika)
• Alla utvalda bilder i låg- och högupplösning
• Voucher med printkredit som ni kan använda till produkter
• Möte efter bröllopet där ni får hjälp med urval till produkter såsom tavlor, album eller tack-kort.

DETTA KAN TILLKOMMA

• Boendekostnader utanför Stockholm
• Resekostnader utanför Stockholm i paket från 10 timmar och nedåt
• Extra fotograf kan läggas till under viktiga stunder på dagen! Fråga oss!

psst... överraska med boudoir? Vi visar dig gärna exempel från hotell, studio eller utomhus

 

12 TIMMAR - YEAH! LETS DO THIS!

"När jag sitter i min soffa hemma och dricker te så tittar jag ibland igenom vårt bröllopsalbum. Jag älskar hur det börjar med förberedelserna här hemma hos oss och slutar med party! Jag kan minnas dagen igen, alla stunder -  bara genom att bläddra igenom en bok. Det får mig att må så bra och komma ihåg hur mycket jag älskar min partner"

38 000 KR - INKLUSIVE VOUCHER VÄRDE 3 000 KR

“Robert och Sophia gifte sig i Ingarö Kyrka och hade fest på Säby Säteri i Värmdö. Maten och atmosfären var viktigt för hela deras upplevelse och böckerna du ser i bildspelet kom från Sophias familj. Det var mycket skratt och tårar denna dag i ösregnet”.


6 timmar - DET BÄSTA AV DET MESTA

"Det viktigaste för oss var att fånga ögonblicken som vi inte visste var där. Våra gästers glada ansikten blickar på oss från väggen från stunder som vi inte visste att vi saknade. Att få se min mammas stolta min när jag och min blivande fru gick fram till vigselförättaren går inte att sätta ett pris på och det är en bild jag aldrig visste att jag skulle få"

24 000 KR - INKLUSIVE VOUCHER VÄRDE 1 500 KR


3 timmar - ATT MINNAS DET LILlA I DET STORA

"Stunden vi fick tillsammans under porträtten var ovärderlig. Att få vara själva och få bubbla med sin bästa vän om det oerhört stora och knasiga vi precis gjort. Att bara få vara vi, tysta i en kram. Inga som ville ta selfies eller kramas eller fråga hur det kändes. Alltså - allt det där är SKITKUL, men att liksom bara få egentid. Det var ju ändå vi två som gjort något stort och alltid när något stort händer så pratar vi ju med varandra!"

16 000 KR - INKLUSIVE VOUCHER VÄRDE 500 KR

Kim & Éva gifte sig på Grand Hotel i Stockholm en söndag i april. Kims barn från Texas hade flugit till Sverige några dagar innan bröllopet och vänner och familj var där för att fira deras kärlek under detta fantastiska pride-bröllop.


SKAPA DITT EGNA PAKET

3 dagar i Värmland eller bara 1,5 timme på Grand Hotel?
Fungerar inte något av våra paket för er? Har ni tänkt er något annat? Berätta, så hjälper vi er att skapa något utifrån era förutsättningar.

brollopsfotograf stockholm_familjefotograf stockholm_studio360you__0146.jpgbrollopsfotograf stockholm_brollopsfotograf vaxholm_brollopsfotograf taby_brollopsfotografering_brollopsbilder_brollopsfotograf radhuset_360you photography_