Sommarbröllop i Stockholm Stadshus

Bröllopsfotograf Stadshuset Stockholm

Alla har vi våra favoritplatser här i världen. Det kan vara en speciell uteservering på Amalfikusten i Italien, mormors sommarstuga, skogsstigen bakom huset eller något annat som ger en fin känsla i kroppen. Som bröllopsfotograf får man uppleva en massa olika spännande och vackra platser. Stadshuset i Stockholm är en sån plats. En av våra favoritplatser. Faktiskt en sån stor favorit att vi snart fått uppleva 200 olika bröllop i just Stadshuset dom senaste åren. Det har blivit vårt expertområde och vi är tjenis med många av dom som jobbar där och hjälper er under bröllopsdagen.

Vanligtvis är vi med er i Stadshuset i ca 90 minuter. Under den tiden tar vi hand om er och följer med till registreringen, dokumenterar er vigsel, är med och kramas och såklart porträtt på er, familjen och alla andra som var med och firade er dag med er.

Men. Ibland följer vi även med på efterföljande roligheter. Det kan vara lunch, en båttur eller fest i kvarterslokalen. Vi skräddarsyr gärna er tid med oss. Så om ni funderar på att gifta er i Stockholm Stadshus, läs mer om våra speciella Stadshuspaket och hör av er så bakar vi ihop en fin tårta tillsammans.