190223 Tove & Fredrik - Bröllop Gustav Vasas Kyrka

Ett Vinterbröllop i Stockholm

En dag i februari mötte Linda och dagens assistent Michaela en Fredrik som såg lätt stressad ut utanför Gustav Vasas Kyrka i Stockholm. Det är inte ovanligt att en brudgum är stressad en sådan dag men att Tove satt fast i en taxi som kröp fram på Sveavägen kan ha bidragit.
Som vana bröllopsfotografer är det en sak vi vet - vigseln börjar aldrig utan huvudpersonerna och att vad som händer så blir det ett bröllop. Så också denna gång och snart kom Tove småspringande ner för grusgången och taberaset kunde sätta igång!

Kanske är rubriken något missvisande när du tittar på bilderna. Var är vintern undrar du… Well, Stockholm bjuder inte alltid på snö när en vill - men Toves stelfrusna händer kan absolut berätta för dig om vinterkylan som blåste rakt igenom kroppen nere vid restaurang Lux Dag för Dag på Lilla Essingen.

Så, vad kan vara bra att tänka på om ni gifter er en sån där kall dag? Samma sak som alla andra vintriga dagar. Lager på lager där det är möjligt. En fin jacka till en bröllopsklänning kan absolut lånas, hyras eller investeras i. Värmepåsar som reagerar på luft finns att köpa på Claes Ohlsson, tänk bara på att ta ut de ur påsen ca en halvtimme innan de behövs så de hinner bli riktigt varma. O så det absolut bästa rådet: Kramas mycket!