Ett bröllop och 75 pizzor - Inga konstigheter

Bröllopsfotografer i Stockholm

Herrängens Gård

Har du varit vid Herrängens Gård? Du kör till Älvsjö och snirklar dig sedan igenom villakvarter och smala gator. Efter en häck tar du till vänster, kör runt en krök och sedan står den där - mitt i smeten men ändå utanför. När vi parkerade bilen och såg de vita blommorna på äppelträden så pep vi högt i bilen (läs tjöt av glädje). På andra sidan äppelträden och ängen hittar du en liten sjö, omgärdad av skog. Det kunde inte varit bättre. 

Pappa P drog gräsklipparen fram och tillbaka i bersån som skulle bli vigselplats några timmar senare och någon var på uppdrag för o byta de magnumflaskorna mousserande vin som skulle varit 30 cl samtidigt som de avvärjde de 75 pizzor som skulle vara nattamat som var på väg att levereras. I matrummet hängdes det upp dekorationer och när jag klev in genom dörren stötte jag nästan ihop med floristen. Som vanligt alltså.

Denna dag var inte olik något annat bröllop, men ändå helt sitt egen. Men det stod Hanna o Victor själva för, och såklart vänner och familj. Många bröllop gråter vi lite i smyg bakom våra kameror, den här dagen torkade vi tårar öppet och kände kärleken hela vägen hem den kvällen.

Hanna. Victor - Vi är SÅ glada att vi får vara en del av er kärlek, av ert liv och vi skulle aldrig ha velat ha det annorlunda!