Bröllopsplanering: Tre saker ni lär er

Bröllop på Grand Hotell Saltsjöbaden

Vi har planerat två bröllop. Alltså ett varsitt tillsammans med våra alldeles egna älskade galenpannor. Nu menar vi inte att vi är prisbelönta bröllosplanerare, men vi har lärt oss en del saker som vi vill dela med oss av. Spänn fast bältet så kör vi!

1. Frågan ”Vad blir det för mat?” kommer att eka i ditt huvud från alla möjliga håll och kanter. Även från allmänt nyfikna bekanta. Vi älskar att prata om mat. Vilken mat vi gillar, god mat vi har ätit och mat vi inte tycker om. Nästa gång ni får frågan, skämta och säg något oväntat, som ”pannkakor” men se allvarliga ut. Kom igen, det blir skoj. PS. Vi älskar pannkakor också. 

2. Ni inser att eurodisco a la 90-talet alltid kommer att ha en given plats universum. Jo, vi lovar att eran spellista blir så mycket bättre med en nypa What is love eller varför inte This is the way. 

3. Helt plötsligt inser ni att det här med önskelistor är galet svårt. När ni var 5 år kunde önskelistan vara tre dubbelsidiga papper lång och nästan allt i leksakskatalogen var kryssat. Våga plocka fram er inre femåring igen och skriv ner allt ni önskar er. Såhär i efterhand skulle jag ha skrivit åtta armar och superkrafter. Why not liksom? Det är ju en önskelista.

Happy bröllopsplanering!