Fem anledningar till varför vi alltid gråter på bröllop

Bröllopsfotografer i Stockholm

Under en bröllopsdag så kan ni som brudpar räkna med att följande personer fulgråter litegrann (med fulgråt menas inte de där smått diskreta tårarna som vackert rullar ner för kinden utan snarare den massiva floood som sprutar okontrollerat) 

Typ alla. Och vi.

Det här är varför:
1. När vi ser hur all förväntan inför er dag faller på plats i ett enda ögonblick; När ni ser varandra för första gången i kläderna för dagen. Det är ju ändå något alldeles speciellt med att få klä upp sig till tänderna och gå på dejt. Bröllop är verkligen dejt deluxe.
2. Tårar rullar garanterat när era närmaste vänner och familj får krama och gratulera er, nypa i kinderna och minnas alla galna upptåg ni upplevt tillsammans genom åren och allt som fortfarande väntar.
3. För att ni garanterat väljer en massa fin musik som träffar oss rakt i hjärtat. (Väljer ni "Utan dina andetag" så vet ni att vi garanterat gråter, just saying)
4. När vi får vara med och lyssna på alla fina, roliga, knasiga och oväntade tal. Tänk alla som har så mycket fint att berätta om just er och hur mycket ni betyder för dem.
5. För att det är så mycket kärlek hela dagen. För att det handlar om er och firandet av det finaste som finns; Kärlek.

Gissa hur många gånger vi hann gråta under den här dagen...? Närmast får en chokladboll.